HANKINTAKUMPPANIT

PALVELUT

JULKISTEN HANKINTOJEN KONSULTOINTI

Maailma muuttuu kilpailutus kerrallaan. Tarjoamme julkisten hankintojen strategista ohjausta ja kilpailutusten läpivientiä erityisesti hankintojen tilaajille.

Ohjaamme onnistumaan hankinnoissa ja uskomme yhdessä tekemiseen. Olemme apunasi hankinnan kaikissa vaiheissa: suunnittelemme kilpailutuksen kanssasi, aikataulutamme läpiviennin ja huolehdimme kilpailutuksen etenemisestä projektinvetäjinä. Muotoilemme tarjouspyyntöasiakirjat, laadimme sopimukset ja hoidamme puolestasi yhteydenpitoa hankinnan osapuoliin. Olemme kokeneita neuvottelijoita ja toteutamme valtaosan asiakkaidemme toimeksiannoista neuvottelumenettelyllä. Kanssamme voit luottaa siihen, että pidämme sinusta ja hankkeestasi huolta - asiat hoituvat sovitusti ja hankinnat onnistuvat.

Toimimme sujuvasti hankintalain ja erityisalojen hankintalain parissa.

Yrityksiä sparraamme julkisen sektorin myynnin parantamisessa.

Toimintamme nojaa pitkäaikaiseen kumppanuuteen. Olemme apunasi suurten projektien läpiviennissä ja sparraamme pienissä kysymyksissä.

Jos organisaatiotasi on kohdannut akuutti hankintakriisi, autamme korjaamaan kurssia ja tuomme mielenrauhaa.

Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan.

TILAUSKOULUTUKSET JA PUHEENVUOROT

TILAUSKOULUTUKSET

Asiakkaana olet meille tärkeä, ja rakennamme kaikki koulutuksemme aina toiveidesi mukaan. Pidämme tunnelman innostavana, teemme yhdessä tehtäviä ja huolehdimme siitä, että osallistujat saavat ajalleen vastinetta, ripauksen intoakin.

Koulutuksen aiheena voi olla esimerkiksi hankintojen strateginen ohjaus, vastuullisuus, neuvottelumenettelyn läpivienti käytännössä, rakennusurakan kilpailuttaminen, dialogi julkisissa hankinnoissa, tarjoajan tietoisku, aloituspaketti vasta-alkajalle tai vaikkapa ohjeet muutoksenhakuun.

Järjestämme tilauskoulutuksia säännöllisesti kunnille, sairaanhoitopiireille sekä yhteishankintayksiköille. Puhumme myös Editan ja AlmaTalentin koulutuksissa ja teemme yhteistyötä esimerkiksi HAUS kehittämiskeskuksen sekä Jyväskylän ammattikorkeakoulun (Hankintaosaaja) kanssa.

PUHEENVUORO TILAISUUDESSASI

Julkinen hankinta on huikea mahdollisuus käyttää yhteisiä varoja vastuullisesti ja luoda onnistuneita sopimussuhteita. Hankintalaki ohjaa kilpailutusmenettelyä, mutta saa usein syyt epäonnistumisista niskoilleen.

Katsotpa hankintoja ostajan, myyjän tai vaikka etujärjestön näkökulmasta, tulemme mielellämme tilaisuuteesi puhumaan siitä, miten onnistuneita hankintoja tehdään. Räätälöimme puheenvuoron sisällön ja keston tilaisuutesi mukaan; tyypillisesti puheenvuoron pituus on 20 minuutista reiluun tuntiin.

Lupaamme, että puheemme tuo uutta ajateltavaa ja inspiraatiota hankintoihin.

MEISTÄ SANOTTUA

Olemme pidettyjä kouluttajia ja kysyttyjä puhujia. Saamiamme koulutuspalautteita:

"Kouluttajalle iso plus hyvän ilmapiirin luomisesta ja rennon asiantuntevasta koulutustyylistä!"

"Ensimmäisen kerran elämässäni kuulin asiantuntevan, selkokielisen ja hankintalakia ymmärtävän puheenvuoron. Ja kiinnostuneita kuulijoita oli paljon!"

"Loistava! Yksi parhaista käymistäni kursseista!"

"Esitysmateriaali oli visuaalisesti kaunis ja simppeli."

"Todella hyvää asiaa ja loistava suoritus."

"Erittäin sujuvaa sanallisesti kuin teknisestikin."

"Kouluttaja sai kuulijat jopa innostumaan!"

"Vahvat suositukset!"

HANKINTAYKSIKKÖ, SAAT OSTAA OIKEUDELLISIA PALVELUJA PIENHANKINTANA

Jos olet julkisen hankinnan tilaaja, tiesithän, että oikeudelliset palvelut kuuluvat hankintalaissa niin sanottujen muiden erityisten palveluhankintojen piiriin? Kynnysarvo juridisten asiantuntijapalveluiden ostamiselle on 300.000 € (alv 0 %), erityisaloilla vielä enemmän, 428.000 € (alv 0 %).
Kynnysarvon alle jäävät ostot ovat pienhankintaa, jotka voi tehdä tilaajan omia ohjeita noudattamalla.

MIKSI VALITSISIT JUURI MEIDÄT?
Tutustu toimintaamme ohjaaviin mottoihin 
Tutustu tekijöihimme

HANKINTAKUMPPANIT 

Y-TUNNUS 2960752-7
PUHELIN 040 189 2526
info@hankintakumppanit.fi