HANKINTAKUMPPANIT

PALVELUT

JULKISTEN HANKINTOJEN OHJAUS JA JURIDINEN NEUVONANTO

Maailma muuttuu kilpailutus kerrallaan. Tarjoamme julkisten hankintojen ohjausta ja juridista neuvonantoa erityisesti hankintojen tilaajille. Olemme apunasi hankinnan kaikissa vaiheissa – suunnittelemme kilpailutuksen kanssasi, muotoilemme asiakirjat, neuvottelemme, rohkaisemme ja hoidamme homman.

Yrityksille tarjoamme apua hankintoihin osallistumisessa, tarkastamme asiakirjoja ja sparraamme myyntitiimiä.

Toimintamme nojaa pitkäaikaiseen kumppanuuteen. Olemme apunasi suurissa projekteissa ja pienissä kysymyksissä.

Tarjoamme asiantuntijapalveluita tuntihinnalla sekä kiinteällä kuukausiveloituksella.

UUTTA AJATTELTAVAA JA INSPIRAATIOTA

HANKINNAT KAHVIPÖYDÄSSÄSI

Kutsu meidät kertomaan julkisista hankinnoista. Keitä kahvit, tuomme pullaa ja rupattelemme saman pöydän ympärillä hankinnoista teitä kiinnostavalla kulmalla.

Räätälöimme kahvihetken sisällön aina asiakkaan toiveiden mukaan. Kyseessä ei ole koulutus, vaan keskustelemme teitä askarruttavista kysymyksistä sekä hankintojen ajankohtaisista aiheista yhdessä. Tuomme asiantuntemuksemme kirjaimellisesti kahvipöytäänne.

INNOSTU JULKISISTA HANKINNOISTA! -PUHE TILAISUUDESSASI

Julkinen hankinta on huikea mahdollisuus käyttää yhteisiä varoja vastuullisesti, luoda onnistuneita sopimussuhteita ja tehdä merkityksellistä työtä. Hankintalaki ohjaa kilpailutusmenettelyä, mutta saa usein syyt epäonnistumisista niskoilleen.

Katsotpa hankintoja ostajan, myyjän, luottamushenkilön tai vaikka median näkökulmasta, tulemme tilaisuuteesi kertomaan, miksi lakia on turha syyttää, miksi hankinnoista innostuminen on niin tärkeää ja miten se käytännössä tehdään. Tyypillisesti puheenvuoron kesto on 1,5h, mutta räätälöimme esityksemme aina asiakaskohtaisesti.

TILAUSKOULUTUKSET

Asiakkaana olet meille tärkeä. Siksi rakennamme kaikki koulutuksemme aina toiveidesi mukaan. Aiheina voivat olla esimerkiksi aloituspaketti vasta-alkajalle, hankintojen vastuullisuus, hankinta-asiakirjojen julkisuus, neuvottelumenettelyn käyttö, rakennusurakan kilpailuttaminen, kaikki mitä tarjoajan on hyvä tietää julkisista hankinnoista tai ohjeet markkinakartoituksen järjestämiseen ja hankintojen viestintään.

Saamamme koulutuspalautteet ovat loistavia:

"Kouluttajalle iso plus hyvän ilmapiirin luomisesta ja rennon asiantuntevasta koulutustyylistä!"

"Ensimmäisen kerran elämässäni kuulin asiantuntevan, selkokielisen, hankintalakia ymmärtävän, jopa tukevan puheenvuoron. Ja kiinnostuneita kuulijoita oli paljon!"

"Loistava! Yksi parhaista käymistäni kursseista!"

"Esitysmateriaali oli visuaalisesti kaunis ja simppeli."

HANKINTAYKSIKKÖ, SAAT OSTAA OIKEUDELLISIA PALVELUJA SADOILLA TUHANSILLA

Jos olet julkisen hankinnan tilaaja, tiesithän, että oikeudelliset palvelut kuuluvat hankintalaissa niin sanottujen muiden erityisten palveluhankintojen piiriin? Kynnysarvo juridisten asiantuntijapalveluiden ostamiselle on 300.000 € (alv 0 %), erityisaloilla vielä enemmän, 443.000 € (alv 0 %).
Kynnysarvon alle jäävät ostot ovat pienhankintaa, jotka voi tehdä tilaajan omia ohjeita noudattamalla.

MIKSI VALITSISIT JUURI MEIDÄT?
Tutustu toimintaamme ohjaaviin mottoihin 
Tutustu tekijöihimme

PYYDÄ TARJOUS

HANKINTAKUMPPANIT 

Y-TUNNUS 2960752-7
PUHELIN 040 189 2526
info@hankintakumppanit.fi