HANKINTAKUMPPANIT

PALVELUT

JULKISTEN HANKINTOJEN OHJAUS JA JURIDINEN NEUVONANTO

Maailma muuttuu kilpailutus kerrallaan. Tarjoamme julkisten hankintojen ohjausta ja juridista neuvonantoa erityisesti hankintojen tilaajille. Olemme apunasi hankinnan kaikissa vaiheissa – suunnittelemme kilpailutuksen kanssasi, muotoilemme asiakirjat, neuvottelemme, rohkaisemme ja hoidamme homman.

Yrityksille tarjoamme apua hankintoihin osallistumisessa, tarkastamme asiakirjoja ja sparraamme myyntitiimiä.

Toimintamme nojaa pitkäaikaiseen kumppanuuteen. Olemme apunasi suurissa projekteissa ja pienissä kysymyksissä.

Tarjoamme asiantuntijapalveluita tuntihinnalla sekä kiinteällä kuukausiveloituksella.

Pyydä tarjous allaolevalla lomakkeella

UUTTA AJATTELTAVAA JA INSPIRAATIOTA

HANKINNATNYT! KAHVIPÖYDÄSSÄSI

Kutsu meidät kertomaan julkisista hankinnoista. Keitä kahvit, tuomme pullaa ja rupattelemme saman pöydän ympärillä hankinnoista teitä kiinnostavalla kulmalla. Räätälöimme HankinnatNyt! aina asiakkaan toiveiden mukaan. Kyseessä ei ole koulutus, vaan keskustelemme teitä askarruttavista kysymyksistä sekä hankintojen ajankohtaisista aiheista yhdessä. Tuomme asiantuntemuk- semme kirjaimellisesti kahvipöytäänne.

Pyydä tarjous allaolevalla lomakkeella
INNOSTU JULKISISTA HANKINNOISTA! -PUHE TILAISUUDESSASI

Julkinen hankinta on huikea mahdollisuus käyttää yhteisiä varoja vastuullisesti, luoda onnistuneita sopimussuhteita ja tehdä merkityksellistä työtä. Hankintalaki ohjaa kilpailutusmenettelyä, mutta saa usein syyt epäonnistumisista niskoilleen. Katsotpa hankintoja ostajan, myyjän, luottamus- henkilön tai vaikka median näkökulmasta, tulemme tilaisuuteesi kertomaan, miksi lakia on turha syyttää, miksi hankinnoista innostu- minen on niin tärkeää ja miten se käytännössä tehdään. Tyypillisesti puheen- vuoron kesto on 1,5h, mutta räätälöimme esityksemme aina asiakaskohtaisesti.

Pyydä tarjous allaolevalla lomakkeella
TILAUSKOULUTUKSET

Asiakkaana olet meille tärkeä. Siksi rakennamme kaikki koulutuksemme aina toiveidesi mukaan. Aiheina voivat olla esimerkiksi aloituspaketti vasta-alkajalle, rakennusurakan kilpailuttaminen, hankinta- juridiikan täsmäisku insinöörikumppaneille, tarjoajan All you need to know tai modernin tilaajan ohjeet vuoropuhelun tukemiseen ja hankintojen viestintään.

Pyydä tarjous allaolevalla lomakkeella

HANKINTAYKSIKKÖ, SAAT OSTAA OIKEUDELLISIA PALVELUJA SADOILLA TUHANSILLA

Jos olet julkisen hankinnan tilaaja, tiesithän, että oikeudelliset palvelut kuuluvat hankintalaissa niin sanottujen muiden erityisten palveluhankintojen piiriin? Kynnysarvo juridisten asiantuntijapalveluiden ostamiselle on 300.000 € (alv 0 %), erityisaloilla vielä enemmän, 443.000 € (alv 0 %).
Kynnysarvon alle jäävät ostot ovat pienhankintaa, jotka voi tehdä tilaajan omia ohjeita noudattamalla.

MIKSI VALITSISIT JUURI MEIDÄT?
Tutustu toimintaamme ohjaaviin mottoihin 
Tutustu tekijöihimme

PYYDÄ TARJOUS

HANKINTAKUMPPANIT 

Y-TUNNUS 2960752-7
PUHELIN 040 189 2526
info@hankintakumppanit.fi