hankintakumppanit_logo_horizontal.svg

Referenssit

Kilpailutusta ilman ylimääräistä draamaa. Tutustu alla referensseihimme.

Turun Satama Oy:
Ferry Terminal Turku

Turun Satamalla on käynnissä Ferry Terminal Turku
-hanke, jossa sataman laitureita ja kenttäaluetta modernisoidaan ja satamaan rakennetaan uusi matkustajaterminaali varustamojen yhteiskäyttöön. Investoinnin arvo on noin 170 M€. Tutustu hankkeeseen tarkemmin täällä.

Vastaamme Ferry Terminal Turku -hankkeen juridisesta ohjauksesta, hankintojen strategisesta johtamisesta sekä kilpailutusten käytännön läpiviennistä ja sopimusasiakirjojen laadinnasta. Uuden matkustajaterminaalin suunnittelija valittiin arkkitehtuurikilpailulla, ja vastuullamme oli suunnittelukilpailun läpivienti sekä kilpailuohjelman laatiminen.

Lisäksi olemme avustaneet Turun Satamaa mm. ICT-palvelun kokonaisulkoistuksessa sekä taloushallinnon kilpailutuksessa.

”Yhteistyö sujuu tehokkaasti ja mutkattomasti. Hankintakumppanien ammattitaito on erittäin korkealla tasolla. Suosittelen yritystä lämpimästi.” 

Erik Söderholm 
Toimitusjohtaja

Turun Seudun Puhdistamo Oy:
KAKOLANMÄEN POISTOPUTKIHANKE

Kakolanmäen uusi poistoputki ja UV-hygienisointilaitos vihittiin käyttöön keväällä 2023.

– Hanke valmistui aikataulussa.

– Kustannusarvio (48 M €) alittui lähes 3 M€:lla!

– Itämereen virtaa uimavesikelpoista vettä.

Avustimme koko hankkeen hankintojen strategisessa johtamisessa ja kilpailutusten käytännön läpiviennissä. Lisäksi olimme osa hanketta johtanutta ydintiimiä yhdessä tilaajan edustajan, projektipäällikön ja pääsuunnittelijan kanssa. Hanke muodostui kaiken kaikkiaan 15 eri kilpailutuksesta, joista valtaosa toteutettiin neuvottelumenettelyillä. Laadimme tarjouspyyntöasiakirjat ja sopimukset, osallistuimme neuvotteluihin, kenttäkierroksiin ja tehdaskäynteihin sekä huolehdimme yhteydenpidosta tarjoajiin. 

Hankkeella yhtiö varautuu alueen asukasmäärän kasvuun sekä ilmastonmuutoksen haasteisiin. Poistoputkiosuus toteutettiin teknisesti erittäin vaativalla putkentunkkausmenetelmällä (ns. mikrotunnelointi) ensimmäisenä tämän kokoluokan hankkeena Suomessa. Tunkkauksen hiilijalanjälki on pieni aukikaivuuseen verrattuna ja haitta ympäröivälle yhteiskunnalle on olematon. Poistoputkihanke on voittanut useita kilpailuja ja tunnustuksia, mm. vuoden 2021 RIL-Palkinnon jaetun kakkossijan. Tutustu hankkeeseen tarkemmin täällä.

Poistoputkihankkeen lisäksi olemme Turun seudun puhdistamo Oy:n hankintakumppani ja vahvasti mukana kaikkien yhtiön julkisten hankintojen strategisessa ohjauksessa ja kilpailutusten käytännön läpiviennissä. Osallistumme neuvotteluihin, kenttäkierroksiin, vastaanottokatselmuksiin sekä sopimusten hallintaan myös sopimuskauden aikana.

”Hankintakumppanit ratkaisevat hankinnat innovatiivisesti ja toteuttavat kaiken aina sovitussa aikataulussa. Homma toimii ja hankinnat onnistuvat!” 

Mirva Levomäki
Toimitusjohtaja

Porin Satama Oy:
Tahkoluodon ja Mäntyluodon
laituriurakoiden kilpailutus

Konsultoimme Porin Satamaa laituriurakoiden kilpailuttamisessa ja avustimme neuvotteluissa sekä urakkasopimusten laadinnassa.

”Hankintakumppanien vahva osaaminen antoi selkänojaa kilpailutuksen onnistumiselle ja luottamusta sille, ettei toimittajan valinnasta synny mitään ylimääräistä draamaa.”

Kai Heinonen
Kehityspäällikkö

Turun Kaupunginteatteri Oy:
ICT-palvelujen
kokonaisulkoistus

Huolehdimme Turun Kaupunginteatterin ICT-palvelujen kokonaisulkoistuksen kilpailuttamisesta. Vastuullamme oli hankinnan strateginen ohjaus ja kilpailutuksen käytännön läpivienti. Osallistuimme neuvotteluihin, laadimme sopimuksen ja olemme tukena sopimuskaudella.

”Yhteistyö on äärimmäisen sujuvaa ja hankinnat ovat onnistuneet erinomaisesti. Hankintakumppaneilla yhdistyy juridinen osaaminen, perehtyminen asiakkaan tarpeisiin sekä systemaattinen ja ratkaisukeskeinen työtapa. Myös nopeus ja notkeus kuuluvat pakettiin. Yhteistyö Hankintakumppaneiden kanssa on hauskaa. Se tekee työskentelystä miellyttävää ja parantaa luottamusta.” 

Arto Valkama 
Toimitusjohtaja

Helsingin Tapahtumasäätiö

”Ihmiset, jotka ratkaisevat ongelmia, jäävät positiivisesti mieleen.”

Stuba Nikula
Toimitusjohtaja

Juristi, tule meille töihin!

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi.

Hankintakumppanit

Innostamme julkisiin hankintoihin
ja tuomme mielenrauhaa
kilpailutuksiin

Yhteystiedot

Keilaniementie 1, 02150 Espoo
Linnankatu 3 B, 20100 Turku
moi@hankintakumppanit.fi

Laskutustiedot

Y-tunnus 2‍960‍752-7
Verkkolaskuosoite: 0‍0‍37‍2‍96‍07‍5‍27
Verkkolaskuoperaattori: Apix Messaging Oy