HANKINTAKUMPPANIT

REFERENSSIT

TURUN SATAMA OY
FERRY TERMINAL TURKU, 170 M€

Turun Satamalla on käynnissä Ferry Terminal Turku -hanke, jossa sataman laitureita ja kenttäaluetta modernisoidaan ja satamaan rakennetaan uusi matkustajaterminaali varustamojen yhteiskäyttöön 1.1.2026 alkaen. Koko investoinnin arvo on 170 M€.
Tutustu hankkeeseen

Vastaamme koko Ferry Terminal Turku -hankkeen juridisesta ohjauksesta, hankintojen strategisesta johtamisesta sekä kilpailutusten käytännön toteutuksesta. Uuden matkustajaterminaalin arkkitehtisuunnittelija valitaan arkkitehtuurikilpailulla, ja vastuullamme on mm. suunnittelukilpailun ohjaus, läpivienti ja kilpailuohjelman laatiminen.

"Yhteistyö sujuu tehokkaasti ja mutkattomasti. Hankintakumppaneiden ammattitaito on erittäin korkealla tasolla. Suosittelen yritystä lämpimästi."

Erik Söderholm
Toimitusjohtaja

TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY
POISTOPUTKIHANKE, 48 M€

Olemme Turun seudun puhdistamo Oy:n hankintakumppani ja vahvasti mukana lukuisissa puhdistamon hankinnoissa.

Suurin yksittäinen toimeksianto on Kakolanmäen jätevedenpuhdistamon yhteyteen rakennettava maanalainen UV-desinfiointilaitos sekä uusi poistoputki, jolla puhdistettu jätevesi johdetaan mereen. Investoinnin arvo on 48 M€ ja hankkeella varaudutaan mm. alueen asukasmäärän kasvuun sekä ilmastomuutoksen haasteisiin. Poistoputkiosuus toteutettiin kesällä 2020 erittäin vaativalla putkentunkkausmenetelmällä (ns. mikrotunnelointi) ensimmäisenä tämän kokoluokan hankkeena Suomessa. Tunkkauksen kilpailutus voitti vuoden 2021 RIL-Palkinnon jaetun kakkossijan.
Tutustu hankkeeseen

Ohjaamme hankintoja strategisesti ja huolehdimme kilpailutusten käytännön läpiviennistä. Osallistumme neuvotteluihin, kenttäkierroksiin, vastaanottokatselmuksiin sekä sopimusten hallintaan myös sopimuskauden aikana.

"Hankintakumppanit ratkaisevat hankinnat innovatiivisesti ja toteuttavat kaiken aina sovitussa aikataulussa. Homma toimii ja hankinnat onnistuvat!"

Mirva Levomäki
Toimitusjohtaja

SUOMEN ARKKITEHTILIITTO SAFA

"Tarvitsemme vahvaa juridista asiantuntemusta arkkitehtuurikilpailujen järjestämiseen ja kilpailutoiminnan kehittämiseen julkisten hankintojen näkökulmasta. Yhteistyömme Sannan kanssa on jatkunut vuosia. Arvostan sitä, että hän ymmärtää toimintaympäristöämme, puhumme niin sanotusti samaa kieltä. Ajatusten vaihto Sannan kanssa on käytännönläheistä ja auttaa minua omassa työssäni."

Mari Koskinen
Kilpailuasiantuntija
Arkkitehti SAFA

VESILAITOSYHDISTYS

Olemme vesihuoltoalan edunvalvontajärjestön, Vesilaitosyhdistyksen, koulutuskumppani.

"Hankintakumppanit on innostava ja asiantunteva kouluttaja! Koulutuksenjärjestäjän ja kohderyhmän tarpeet ja toiveet huomioidaan hienosti."

Katri Henttonen
Koulutuspäällikkö

PIDÄ SAARISTO SIISTINÄ RY
PRO BONO -YHTEISTYÖ

Pidä Saaristo Siistinä ry on kaikkien veneilijöiden ja vesilläliikkujien valtakunnallinen ympäristöjärjestö. Toiminta tähtää Suomen merialueiden ja sisävesien, rantojen ja saariston puhtaana pitämiseen. Yhdistys on toiminut puhtaamman saaristo- ja järviluonnon puolesta jo vuodesta 1969.

Tuemme järjestön toimintaa avustamalla hankintojen kilpailuttamisessa. Olemme lahjoittaneet järjestölle omalla työllämme toistaiseksi 6.500 € puhtaampien vesistöjen hyväksi.

"Hankintakumppanien kanssa on helppo ja välitön työskennellä ja tunnen todella saavani parasta tarjolla olevaa apua hankintoihimme. Eräs tarjoaja kehui, että tarjouspyyntömme oli poikkeuksellisen hyvä ja selkeä ja tarjouksen tekeminen oli helppoa. Se on parasta palautetta."

Hanna Haaksi
Projektipäällikkö

MEITÄ KIINNOSTAA YHTEISTYÖ KANSSASI

LÄHETÄ MEILLE VIESTI.

HANKINTAKUMPPANIT 

Y-TUNNUS 2960752-7
PUHELIN 040 189 2526
info@hankintakumppanit.fi