HANKINTAKUMPPANIT

HEI JURISTI, MEILLÄ ON HAKU KÄYNNISSÄ!

Tervehditkö uutta ilolla? Olet utelias sielu ja hyvä kommunikoimaan. Niin mekin!

Etsimme ensisijaisesti julkisiin hankintoihin suuntautunutta juristia vähintään muutaman vuoden työkokemuksella.

Teemme merkityksellistä työtä julkisen sektorin ostajien parina. Innostamme julkisiin hankintoihin ja tuomme mielenrauhaa kilpailutuksiin. Ohjaamme hankintoja strategisella otteella, hoidamme kilpailutukset käytännössä ja koulutamme laajan yhteistyöverkostomme avulla onnistumaan hankinnoissa. Asiakassuhteemme ovat pitkäaikaisia kumppanuuksia - toimimme aidosti tiiminä asiakkaan rinnalla.

Arvomme ovat uteliaisuus, empatia ja aitous, ja ne näkyvät meillä konkreettisina tekoina. Olemme työntekijöistämme aidosti välittävä työnantaja. Työkuorma on jaettu, eikä yksinäinen puurtaminen taivu tapoihimme. Illat ja viikonloput vietämme vapaalla ja teemme muita meille merkityksellisiä juttuja.

Hae meille sellaisena kuin olet - arvokkainta on avoin ja utelias mieli sekä halusi työskennellä juuri julkisten hankintojen parissa, meidän kanssamme. Toimistomme sijaitsee Espoon Keilaniemessä moderneissa Workery+ -yhteisön tiloissa.

Soita tai lähetä sähköpostia, luottamuksellisesti totta kai. Yhteydenotot: Sanna Kronström, p. 040 189 2526 tai rekry@hankintakumppanit.fi.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!


Kurkkaa arkeemme Instagramissa: @hankintakumppanit

HANKINTAKUMPPANIT 

Y-TUNNUS 2960752-7
PUHELIN 040 189 2526
info@hankintakumppanit.fi