hankintakumppanit_logo_horizontal.svg

Mitkä
hankintakumppanit?

Hankintakumppanit on perustettu vuonna 2018 innostuksesta tuoda julkisiin hankintoihin ripaus iloa.

Hauska tutustua!

Sanna Kronström

juristi, yrittäjä
040 189 2526
sanna@hankintakumppanit.fi

Erityisosaamista: hankintojen strateginen
johtaminen, hankintakriisit, rakennusurakat, infra, vesihuolto, palvelumuotoilu, viestintä hankinnoissa

Hei! Olen Sanna, Hankintakumppanien perustaja ja ihmisläheiseksi kehuttu juristi. Valttejani ovat mutkattomuus, ratkaisukeskeisyys ja luova ajattelu. Minulla on intohimoinen suhtautuminen työhön ja skarppi ote.

Olen erikoistunut vaativien rakennushankkeiden kilpailutuksiin sekä haaste- ja arkkitehtuurikilpailujen juridiikkaan. Olen opiskellut palvelumuotoilua ja lähestyn hankintoja yhteistyön ja muotoilun (legal design) kautta. Minulla on myös Valviran myöntämä vesityökortti. Ennen Hankintakumppanien perustamista työskentelin lähes vuosikymmenen asiantuntijana PTCServices Oy:ssä.

Olen kirjoittanut Julkisten hankintojen käsikirjan (Edita, 2017) kollegojen kanssa ja toimin Julkisten hankintojen yhdistyksessä toiminnantarkastajana. Hankintaturisti-blogillani on tuhansia lukijoita kuukausittain ja haaveenani on saada kaikki innostumaan julkisista hankinnoista – ripauskin riittää.

Sanna-Mari toppinen

juristi

(perhevapaalla)

Erityisosaamista: ICT-hankinnat, kilpailutusten läpivienti, lausunnot ja selvitykset

Moi! Olen Sanna-Mari, hankintojen monipuolinen osaaja. Olen käytännönläheinen jalat maassa -tyyppi ja kuuntelen asiakkaan tarpeet huolella.

Minulla on monipuolista kokemusta erilaisten hankintojen tulkintatilanteista ja ongelmanratkaisusta. Ennen Hankintakumppaneille siirtymistä työskentelin lakimiehenä Kuntaliitossa Julkisten hankintojen neuvontayksikössä.

Hoidan asiakkaan rinnalla kilpailutusprosessit, selvitän oikeudelliset kysymykset ja koulutan mielelläni. Vahvuuksiani ovat oikeustapausten ja lain esitöiden kahlaaminen sekä rauhallinen luonne.

Vapaa-ajallani rentoudun pitkillä kävelyillä koirani kanssa – olen myös intohimoinen viherpeukalo.

Hilda ahlgrén

juristi
040 707 5554
hilda@hankintakumppanit.fi

Erityisosaamista: kilpailutusten läpivienti, selvitykset

Hei! Olen Hilda, julkisista hankinnoista innostunut juristi. Minulla osaamista myös sopimusoikeudesta ja tuomioistuinprosesseista.

Ennen Hankintakumppaneita työskentelin opintojeni ohella isossa liikejuridiikkaan erikoistuneessa lakitoimistossa ja sain laajasti kokemusta julkisista hankinnoista niin hankintayksiköiden kuin toimittajienkin näkökulmasta.

Vapaa-ajallani kierrän (liikaakin) Helsingin ruokaravintoloita, ja välillä yritän myös itse kokkailla omia versioitani eri ruokalajeista.

Uteliaisuus, empatia
ja aitous

Arvomme näkyvät meillä konkreettisina tekoina. Olemme työntekijöistämme aidosti välittävä työnantaja. Huokoisen arjen ja hyvinvoinnin priorisoinnin ohella tarjoamme laajat työsuhde-edut, ylimääräisiä palkallisia vapaapäiviä ja bonuksia. Meillä ei ole tulostavoitteita, sillä uskomme, että laadukas ja tinkimätön työnjälki kumpuaa hyvästä elämästä.

Arvopohjaisena toimijana lahjoitamme vuosittain työtämme tai rahallista tukea myös parempaa huomista rakentaville järjestöille (John Nurmisen Säätiön Yrityskumppani 2023, 2022, Lääkärit Ilman Rajoja 2022, Plan Suomi Tyttösponssi 2021, Pidä Saaristo Siistinä ry 2020, 2019).

Juristi, tule meille töihin!

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi.

Hankintakumppanit

Innostamme julkisiin hankintoihin
ja tuomme mielenrauhaa
kilpailutuksiin

Yhteystiedot

Keilaniementie 1, 02150 Espoo
Linnankatu 3 B, 20100 Turku
moi@hankintakumppanit.fi

Laskutustiedot

Y-tunnus 2‍960‍752-7
Verkkolaskuosoite: 0‍0‍37‍2‍96‍07‍5‍27
Verkkolaskuoperaattori: Apix Messaging Oy